Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Делегація японської організації зовнішньої торгівлі JETRO перебуває на Львівщині

Дата: 16.03.2017 17:15
Кількість переглядів: 186

Фото без описуПро налагодження економічного та інвестиційного співробітництва між Львівщиною та Японією говорили сьогодні, 16 березня, під час зустрічі голови Львівської облдержадміністрації Олега Синютки з делегацією японської організації зовнішньої торгівлі JETRO, яка прибула ознайомитися з інвестиційним потенціалом та проектами Львівщини.

На початку зустрічі Олег Синютка висловив вдячність японському народу, Імператору Японії за принципову позицію та підтримку у відстоюванні незалежності і територіальної цілісності України.

Презентуючи інвестиційний потенціал області, голова Львівської ОДА наголосив на вигідному географічному розташуванні регіону для розвитку іноземного бізнесу та на позитивному інвестиційному кліматі. «Вважаю, що найкращим підтвердженням цього є те, що минулого року на Львівщині ми відкрити 60 нових підприємств, серед яких два заводи японської компанії Fujikura», - підкреслив Олег Синютка.

Також очільник області повідомив, що навчальні заклади Львівщини мають змогу готувати фахівців під потреби конкретного підприємства.

Генеральний директор JETRO Warszawa Наофумі Макіно зауважив, що в складі японської делегації на Львівщину завітали представники 20 компаній (Mitsubishi Corporation, Sumitomo Corporation Europe Limited Sp. z o.o., Pricewaterhouse Coopers Sp. Z o.o., Kajima Czech Design and Construction s.r.o. та ін.) різних галузей, зокрема автомобілебудування, торгівлі, інвестицій, ІТ та ін.. «Упевнений, що наша зустріч стане початком плідної двосторонньої співпраці», - акцентував іноземний гість.

Олег Синютка у свою чергу запевнив бізнесменів JETRO в повній підтримці та супроводі під час реалізації інвестиційних проектів.

Зауважимо, що делегація японських підприємців на Львівщині ознайомиться з роботою потужного ІТ-кластеру, на власні очі побачить виробничі потужності підприємств, зокрема компанії Fujikura, та отримає усю необхідну інформацію для потенційного інвестування у Львівську область.

Нагадаємо, що 3 березня голова Львівської ОДА Олег Синютка зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом Японії в Україні Сумі Шігекі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора