Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У ЛОДА підписали Меморандум про підбір управлінських кадрів у галузі охорони здоров’я

Дата: 28.02.2017 17:14
Кількість переглядів: 200

Фото без описуЛьвівська обласна державна адміністрація, Львівська обласна рада та Львівська бізнес-школа Українського католицького університету співпрацюватимуть у сфері відбору управлінських кадрів у галузі охорони здоров’я. Відповідний Меморандум сторони підписали сьогодні, 28 лютого, у ЛОДА.

Підписи під документом поставили голова Львівської ОДА Олег Синютка, голова Львівської облради Олександр Ганущин та директор Львівської бізнес-школи УКУ Софія Опацька.

Підписуючи Меморандум, голова ЛОДА зауважив, що в проекті сприяння відбору управлінських кадрів в галузі охорони здоров’я зійшлися і потреба, і можливості. "Переконаний, що ця потреба, яку відчула медична спільнота як ініціатор експерименту, є запорукою успішності проекту. Бо в медичному середовищі Львівщини є фахова, професійна критична кількість людей, готових швидкими темпами проводити реформування", - акцентував Олег Синютка.

Крім того, очільник області наголосив на беззаперечному моральному авторитеті Українського католицького університету як однієї із провідних інституцій, яка довела свою спроможність і фаховість під час підбору.

"Ми маємо те, чого не має в жодній іншій області – це спільна позиція і спільна робота облдержадміністрації і обласної ради. Маємо політичну волю це впровадити", - підсумував Олег Синютка.

Підписаний документ покликаний запровадити вперше в Україні дієвий механізм якісного відбору управлінських кадрів закладів державної та комунальної власності України.

За словами Софії Опацької, місія проекту – підвищити якісний рівень управління в закладах охорони здоров’я державної, комунальної власності та вдосконалити якість надання медичних послуг.

Нагадаємо, що Львівщина – одна з перших областей України, де призначення керівників закладів охорони здоров’я обласного підпорядкування відбувається на конкурсній основі. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора