Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Львівщину представили на Одеському Міжнародному туристичному тижні

Дата: 26.04.2017 17:12
Кількість переглядів: 169

Фото без опису26-27 квітня 2017 року в межах Міжнародного туристичного тижня в Одесі відбувається чергове засідання Ради туристичних міст і регіонів. Львівщину представив перший заступник голови Львівської ОДА – Ростислав Замлинський.

«На сьогодні Львівщина входить у ТОП-3 туристичних дестинацій України. І вже декілька років поспіль тримає позицію лідера серед областей, які українці обирають для відпочинку. Обласна державна адміністрація в активній співпраці із туристичним бізнесом проводить активну промо-кампанію для ЗМІ та туристичного бізнесу України та іноземних країн, аби розвинути й популяризувати туристичну дестинацію «Львівщина» - зазначив Ростислав Замлинський.

«Відтак, за останні два роки Львівщину відвідали близько 150 журналістів та 70 туроператорів під час інформаційно-пізнавальних турів для представників із Ізраїлю, Азербайджану, Китаю, Польщі, Латвії, Саудівської Аравії, Чехії, Словаччини, Казахстану, Кореї, Вірменії, України . Представлено туристичну привабливість регіону у виставкових та презентаційних заходах в Ізраїлі, Азербайджані, Польщі, Словаччині, Білорусі, Німеччині, Грузії інші, а також організовано численні заходи з популяризації «Львівщини туристичної» - наголосив Ростислав Замлинський  під час свого виступу.

Нагадаємо, що до складу Ради туристичних міст входять представники Львівської облдержадміністрації, а також представники міст Львівщини (Львів, Трускавець, Східниця).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора