Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Львові триває унікальна спеціалізована виставка "АгроТехніка-2017"

Дата: 02.03.2017 17:08
Кількість переглядів: 209

Фото без описуУ середу, 1 березня, на "Арені Львів" стартувала ювілейна X спеціалізована виставка "АгроТехніка-2017", на якій зразки сільськогосподарської техніки презентують представники близько 100 підприємств з 20 областей України. Про це повідомили в департаменті агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації.

До уваги відвідувачів пропонується сільськогосподарська техніка, обладнання, комплектуючі, добрива, засоби захисту рослин, насіння польових та овочевих культур, сучасні технології і проекти у сільському господарстві.

"Проведення такого заходу є дуже важливим для аграріїв, адже у нинішніх умовах ефективний розвиток сільського виробництва неможливо забезпечити без новітньої техніки, без застосування нових знань та інноваційних технологій, - зазначила у вітальному слові Наталія Хмиз. - Ця виставка дає можливості сільськогосподарським виробникам та фермерам вибрати та придбати техніку, запчастини та комплектуючі на початку посівної кампанії

Окрім того, в межах роботи заходу відбулася конференція "Агропромисловий комплекс Львівщини. Результати та нові умови ведення бізнесу", учасники якої ознайомились з фінансовою підтримкою аграрного сектору економіки у 2017 році, новаціями податкового та земельного законодавства, вимогами щодо безпечності сільськогосподарської продукції та продуктів її переробки.

Виставка триватиме до 3 березня.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
1 / 3
 
 
 
 
 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора