Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Аграрна Львівщина – серед учасників міжнародної виставки у Києві

Дата: 16.02.2017 17:04
Кількість переглядів: 225

Фото без описуВчора, 15 лютого, у м. Києві розпочали роботу три міжнародні виставки на одній платформі: Фрукти. Овочі. Логістика 2017, Зернові Технології 2017, Agro Animal Show 2017. Свій потенціал на цих заходах представляють й аграрії Львівщини.

Про це інформують у департаменті агропромислового розвитку Львівської ОДА.

Важливість цієї аграрної платформи також підкреслив й візит міністра аграрної політики та продовольства України Тараса Кутового, який взяв участь в офіційному відкритті. Під час урочистостей міністр відмітив, що інтерес до аграрної галузі всіх учасників виставки надзвичайно високий, адже Україна має великий потенціал. З його слів, такі заходи є гарною платформою для взаємовигідного партнерства та залучення додаткових інвестицій.

Серед учасників аграрної події – також директор профільного департаменту ЛОДА Наталія Хмиз. Зокрема, 15 лютого вона виступила на конференції "Соя та продукти її переробки: ефективне виробництво, раціональне використання" з презентацією про перспективи вирощування цієї культури на Львівщині. Також Наталія Хмиз ознайомила присутніх із потенціалом регіону та обласною програмою підтримки агропромислового комплексу.

Окрім цього, у Києві Наталія Хмиз провела ряд зустрічей з представниками бізнесу та представництвами країн-учасників, проекти яких впроваджуються на Львівщині. Зокрема, вона обговорила питання щодо реалізації в області проекту "Нідерландсько-український молочний центр в Україні".

У рамках роботи виставки потенціал Львівщини представляють експозиції ТОВ "ЕКО МІТ" та ТОВ "Західні молочні технології". Окрім цього, цілий ряд представників підприємств області відвідують виставку та численні конференції.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
1 / 2
 
 
 
 
 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора