Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Митці Львівщини представлять свої здобутки на «Черкаському книжковому фестивалі»

Дата: 06.04.2017 17:02
Кількість переглядів: 192

7-9 квітня відбудеться «Черкаський книжковий фестиваль – 2017». Львівщину на одній із визначних подій в Україні, що поєднує мистецтво та літературу, представлять 12 видавництв та понад 40 митців.

За інформацією департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадмінстрації, подія збере кращих сучасних авторів, музикантів, письменників, акторів, кіносценаристів та краєзнавців. Так, участь у фестивалі візьмуть львів’яни Любов Хомчак, Тетяна Пилипець, Дара Корній, Марія Чумарна, Зеновій Суходуб, Богдан Кухта.

Захід проходитиме у розрізі серії відкритих для публіки заходів, об'єднаних «книжковою ідеєю», які відбуватимуться на різних майданчиках виставки. Завданнями фестивалю є популяризація читання, розвиток української літератури та відродження видавничої індустрії. На фестивалі автори матимуть можливість презентувати широкій публіці свої книги, видавництва та книгарні пропонуватимуть нові книги. Особливий акцент організатори зробили на освітніх лекціях.  

Варто зауважити, що участі Львівщини у фестивалі сприятиме  Львівська обласна державна адміністрація спільно з організатором ГО «Книжкова толока».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора