Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Письменників запрошують до участі у Всеукраїнському конкурсі "Крилатий лев"

Дата: 02.03.2017 17:00
Кількість переглядів: 193

На Львівщині стартує Всеукраїнський літературний конкурс "Крилатий лев", на якому оберуть кращі книги року. Комісія з присудження нагород вже оголосила прийом матеріалів на визначення лауреатів 2017 року. Про це повідомили організатори конкурсу.

Головна нагорода – випуск книжок переможців у видавництві "Апріорі" накладом 1000 примірників. Традиційно журі також визначить десятьох кращих авторів, рукописи чи фрагменти яких будуть опубліковані в часопи".

Попри відсутність вікових рамок, конкурс продовжує тенденцію на відкриття нових імен в літературі.

Нагадаємо, що автором ідеї і керівником проекту є письменник Олесь Дяк, співорганізатором – видавницт "Апріорі", а офіційними партнерами – Львівська облдержадміністрація та українсько-англійське спільне підприємство "Галка ЛТД".

До розгляду приймаються рукописи прозових творів українською мовою, подані автором чи уповноваженою особою та електронний варіант до 1-го червня поточного року.

Матеріали для участі в конкурсі "Крилатий Лев" приймають у приміщенні Львівської організації НСПУ за адресою: вулиця Соломії Крушельницької, 17 (2-й поверх), Львів-центр, 79000.

Тел.: (032) 261-04-15, 067-713-68-74; електронна адреса: lesyabernakevych@gmail.com 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора