Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Стартував конкурс соціальних ідей для громад Львівщини

Дата: 15.02.2021 15:27
Кількість переглядів: 7461

Британська Рада спільно з Європейською Комісією, в межах проєкту «Зміцнення міжсекторальної співпраці для соціальної згуртованості» (SC3), Львівським обласним молодіжним центром та громадською організацією «Молодіжна платформа» запускають другу хвилю обласних пітчингів проєктів соціальної дії.

Пітчинг проєктів – конкурс проєктів соціальної дії за фінансової підтримки Європейської Комісії та Британської Ради. Проєкт соціальної дії (ПСД)  спрямований на позитивні соціальні зміни у громаді.

Взяти участь у пітчингу можуть активні громадяни від 18 років, а також команди громадян, які планують проєкт соціальної дії для розвитку своєї громади та бажають отримати фінансову підтримку на його реалізацію. На один проєкт соціальної дії Британською Радою надається до 35 тис грн.

Заявкою обов’язково має бути передбачене співфінансування як мінімум 20% загальної вартості проєкту (як у грошовій, так і у негрошовій формі) від проєктної команди або органів влади.

«Пітчинг ідей – це успішна світова практика з впровадження соціальних проєктів. Адже завдяки проходженню процедури голосування, презентацій та порад експертів, проєкт краще викристалізовується. До того ж, таким чином сам автор ідеї починає усвідомлювати механізм втілення проєкту в життя. Тому ми заохочуємо активну молодь Львівської області брати участь у пітчингу, адже це може стати хорошим кроком у впровадженні класної ініціативи у своїй громаді», - наголосив співорганізатор, директор Львівського обласного молодіжного центру Василь Шатрук.

Детальніше про умови, етапи та пріоритетні напрямки конкурсу можна дізнатися на сайті Британської Ради. 

Подати власну ідею можна за посиланням.

Заявки приймають до 1 березня 2021 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора