Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Максим Козицький зустрівся із представниками турецького агентства зі співробітництва та координації ТІКА

Дата: 10.02.2021 15:35
Кількість переглядів: 336

Фото без описуПро реалізацію соціальних, культурних, туристичних проєктів сьогодні голова Львівської ОДА Максим Козицький поспілкувався із представниками турецького агентства зі співробітництва та координації (ТІКА). ТІКА співпрацює з понад 170 країнами через координаційні офіси. Серед країн-партнерів – Україна. Зокрема, в Україні ТІКА реалізує низку проєктів, які стосуються підтримки соціальних установ – лікарень, шкіл, дитячих будинків тощо.

«Раді вас вітати на Львівщині. Дякую за ту допомогу, яку ви надаєте. Ви робите, справді, велику справу. Ми, своєю чергою, завжди відкриті до співпраці й готові сприяти у реалізації суспільно важливих ініціатив», -  зазначив очільник області.

Так, серед проєктів ТІКА в соціальній сфері – реконструкція корпусу Львівського геріатричного пансіонату. Це великий інвестиційний проєкт в межах якого передбачено ремонтні роботи у приміщеннях пансіонату, заміну системи водопостачання, каналізації та опалення, влаштування електропостачання, умеблювання житлових кімнат та службових приміщень. 

Також на реконструкцію об’єкту залучили понад 5 млн грн з бюджету розвитку обласного бюджету. Реконструйований корпус геріатричного пансіонату планують запустити цього року. Він розрахований на 120 людей.

В межах зустрічі порушили й проблематику забезпечення житлом внутрішньо-переміщених осіб. А також обговорили можливі спільні проєкти в галузі культури, архітектури та туризму.

За підсумками зустрічі Львівська ОДА скерує на агентство потенційні об’єкти та пропозиції для співпраці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора