Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Дорожники ремонтують міст між Східницею та Уричем

Дата: 29.01.2021 15:39
Кількість переглядів: 363

Фото без описуТривають ремонтні роботи на мості між Східницею та Уричем на дорозі Східниця Верхнє Синьовидне. «На об’єкті дорожники монтують балки прогонових будов, опісля приступлять до встановлення монолітної плити та асфальтного покриття. Ремонт цього моста дозволить напряму доі?хати зі Східниці в Урич та далі за маршрутом в інші населені пункти. Роботи виконує підрядна організація «Онур». Проїжджа частина має ширину 7 метрів», зазначив заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко.

Нагадаємо, торік відремонтували 5 кілометрів автошляху Східниця Верхнє Синьовидне, що з’єднує Дрогобицькии? та Сколівськии? раи?они. Дорога є важливим інфраструктурним об’єктом, оскільки веде до низки туристичних локацій. Нею можна буде швидше доїхати зі Східниці на Закарпаття через перевал у Нижніх Воротах.

«Зараз це вже якісна дорога з новим асфальтобетонним покриттям та усіма засобами організаціі? дорожнього руху. Загальна вартість ремонтних робіт 150 млн гривень. У цю суму включили і ремонт вищезгаданого моста», додав Юрій Бучко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора