Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Підприємців, які хочуть експортувати, запрошують до участі в опитуванні

Дата: 25.01.2021 17:20
Кількість переглядів: 207

Фото без описуПідприємства, які мають намір експортувати, або вже займаються експортною діяльністю, запрошують пройти опитування. Воно допоможе більше вивчити потреби бізнесу, щоб покращити механізм підтримки зі сторони держави. Про це розповідають у департаменті економічної політики Львівської ОДА.

«Одним із пріоритетів роботи департаменту є сфера зовнішньоекономічних відносин, зокрема розширення експортних можливостей підприємств регіону. Завдання опитування – проаналізувати потреби бізнесу Львівщини та в подальшому виробити механізм надання підтримки з боку органів державної влади у контексті забезпечення участі вітчизняних суб’єктів господарювання у торгових місіях, закордонних міжнародних виставкових та ярмаркових заходах. Щоб допомагати підприємцям у розв’язанні проблемних питань, які виникають під час здійснення експортних операцій, налагоджувати співробітництво і партнерство між бізнесом Львівщини та закордонним загалом»,-  розповів керівник департаменту Степан Куйбіда.

Відтак, опитування дозволить:

- виявити та допомогти у налагодженні пошуку нових контактів;

- допомогти у виході на зовнішні ринки;

- врегулювати різноманітні технічні питання, бар’єри;

- удосконалити комунікацію підтримки експорту з боку органів державної влади.

Опитування можна пройти за посиланням. 

Додаткова інформація за тел.: (032) 261-27-13, e-mail: loda.export@gmail.com, відділ розвитку торгівлі та підприємництва департаменту економічної політики облдержадміністрації.

Результати опитування, які зафіксують основні потреби та зацікавленість експортноорієнтованих підприємств регіону щодо участі у міжнародних виставково-ярмаркових заходах, будуть враховані Службою експортера департаменту економічної політики облдержадміністрації у подальшій роботі.

«Головним завданням Служби експортера є всіляко сприяти підприємцям, які прагнуть вийти ps своїм продуктом чи послугою на закордонні ринки. До прикладу, з цією метою, у 2019 році ми провели три торговельні місії в Грузію, Нідерланди та Ізраїль. Це і презентація компаній, В2В зустрічі, виставки. Загалом до торговельних місій та виставки харчової продукції, яка відбулась у Німеччині, ми залучили понад два десятки підприємців-експортерів області. Окрім цього, це діяльність Школи експортера. І минулого року, попри складні умови зумовлені пандемією, нам все-таки вдалось її провести. Зокрема, тогоріч Школа випустила 11 майбутніх експортерів. Це вже третя Школа на нашому рахунку», - розповіла керівник Служби експортера департаменту Христина Каліш.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора