Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Засідала комісія з питань ТЕБ та НС

Дата: 14.01.2021 15:17
Кількість переглядів: 318

Фото без описуСьогодні, 14 січня, голова райдержадміністрації Богдан Янко провів  засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій щодо стану   запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19 та перебігу посилених карантинних обмежень у відповідності до постанови КМУ від 09.12.2020 р.№1236 (зі змінами, внесеними постановою КМУ від 05.01 2021 р.№9), які тривають з 08 січня 2021 року  до 24 січня 2021 року включно. Зокрема, представниками  поліції повідомлено про  складання  20 протоколів  за відсутність  масок  у громадських місцях та 4  протоколи  за порушення  правил карантину  ФОПами.

 З метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби Сovid-19, спричиненої коронавірусом SАRS-СоV-2, з 8 січня 2021 року у відповідності до постанови КМУ від 09.12. 2020 р. № 1236 (зі змінами, внесеними постановою КМУ від 5 січня 2021 р. № 9) почали діяти посилені карантинні обмеження, які триватимуть до 24.01.2021 року включно.

На цей період забороняється: відвідування закладів освіти, крім дитячих дошкільних закладів; робота закладів громадського харчування, крім доставки та роботи на виніс; проведення усіх масових заходів; робота ТРЦ, окрім роботи у них суб'єктів господарювання, діяльність яких дозволяється; приймання відвідувачів закладами культури і проведення культурних масових заходів (крім закладів з виробництва аудіовізуальних творів, роботи історико- культурних заповідників та організації гірськолижного дозвілля); приймання відвідувачів спортивними залами, фітнес-центрами та робота басейнів; діяльність суб'єктів господарювання у сфері торгівельного і побутового обслуговування населення, окрім дозволених винятків; діяльність непродовольчих ринків.

Дозволено: роботу громадського транспорту; банків та поштових операторів; технічне обслуговування та ремонт автомобілів; роботу АЗС (без зон харчування); перукарень та салонів краси (виключно за попереднім записом); готелів (за умови, що зони спільного харчування працюватимуть з 6.00. до 11.00 год. ранку при відсутності розважальних закладів); проведення спортивних заходів професійних клубів (без присутності глядачів); робота із збирання та заготівлі відходів та торгівлю виключно товарами, що належать до продуктів харчування, лікарських засобів, виробів медичного призначення, засобів гігієни, побутової хімії, засобів зв’язку, друкованих засобів масової інформації, ветеринарних препаратів, кормів, насіння, засобів захисту рослин на торговельних площах, не менш як 60 відсотків яких призначено для торгівлі такими товарами. Торговельна діяльність іншими групами товарів може відбуватися лише із здійсненням адресної доставки замовлень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора