Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Громади закликають скористатись можливостями міжнародної технічної допомоги

Дата: 22.12.2020 16:53
Кількість переглядів: 279

Міжнародна технічна допомога (МТД) є одним з інструментів розвитку для об’єднаних територіальних громад. Завдяки грантовим коштам ОТГ можуть підвищити якість надання адміністративних послуг, покращити інвестиційний клімат, впровадити заходи з енергоефективності, розвивати туристичний потенціал, здійснити модернізацію інфраструктури, медичного обладнання тощо.

Про це розповідають у департаменті міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва Львівської ОДА.

«Ми маємо тісну співпрацю з представниками об’єднаних територіальних громад щодо залучення коштів та управління проєктами міжнародної технічної допомоги. До прикладу, минулого року громадами було подано 52 проєктні заявки на суми понад 30 млн грн, 858  тис доларів та понад 272 тисячі євро. З них 16 перемогли та реалізуються, ще 25 – на етапі розгляду», - зазначили в департаменті.

Зокрема, департамент щодня надає допомогу та прямі консультації щодо написання та реалізації проєктів міжнародної технічної допомоги. Окрім цього, щомісяця формує та розсилає дайджест актуальних грантових можливостей для об’єднаних територіальних громад. До слова, останній можна переглянути за посиланням.

Також, департамент щокварталу проводить моніторинг поданих проєктних заявок.

Відтак, громади закликають скористатись можливостями грантової підтримки через реалізацію проєктів МТД та звертатись у департамент міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва Львівської ОДА за номером (032) 299-92-88 або на електрону скриньку mizhnar.dopomoga@gmail.com.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора