Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Спогади про діяльність Сколівської РФ ЛОЦЗ з нагоди 30-річчя Державної служби зайнятості

Дата: 14.12.2020 16:21
Кількість переглядів: 404

21 грудня Державній службі зайнятості виповнюється 30 років. Це величезний шлях присвячений службі людям і Сколівській районній філії  є що згадати. Адже кожний день ми стараємося забезпечити зайнятість нашого населення шляхом працевлаштування та шляхом відкриття власної справи, а роботодавцям – надати допомогу у вигляді компенсації єдиного соціального внеску, виплати по частковому безробіттю та безпосередньо укомплектуванням вакансій, заявлених підприємцями Сколівщини.

Одним з напрямів Служби зайнятості, яким ми пишаємося є надання одноразової виплати допомоги по безробіттю особам, які хочуть започаткувати власну справу.

Можливість відкрити власний бізнес на Сколівщині забезпечила наш край тільки за два останні роки близько 20 новоствореними підприємцями, які активно працюють для жителів району. Серед таких підприємців, які започаткували власну справу шляхом ОВДБ _ Ігор та Ольга Онуляки , власники піцерії за однойменною назвою « OlliO Pizza», що знаходиться в місті Сколе. Дуже приємно спостерігати нам, як учасникам реалізації цих осіб як підприємців, що з кожним роком їхня справа набуває розквіту.

Наступний приклад Катерина Ільків - співвласниця відомої на всю країну «Козячої ферми двох Катерин», обсяги туристів якої сягають до 5 тисяч за останній рік. Саме завдяки приходу в службу зайнятість ідея створення власного бізнесу стала реальністю.

Михайло Гриців – власник піцерії «Еспосітос», яка знаходиться у смт Славське Славської ОТГ. Михайло - учасник АТО, який у 2017 році знайшов в собі потенціал підприємця та звернувся за допомогою до Сколівської РФ ЛОЦЗ і таким чино успішно працює на теренах Славської ОТГ, надаючи якісні послуги у сфері ресторанного бізнесу.

Грабовська Оксана – власниця салону краси у місті Сколе , яка з допомогою служби зайнятості реалізувала свою мрію – мати власний салон краси і яка на даний час робить  красивими та задоволеними всіх осіб жіночої статті у місті Сколе.

Віталій Харитон, учасник антитерористичної операції, прийшовши до центру зайнятості в пошуках роботи, не знав у якій сфері діяльності хоче себе реалізувати. Проте з допомогою професійних консультацій фахівців служби – загорівся ідеєю відкрити власну справу  і на даний момент у селі Сможе функціонує овеча ферма – єдина у Сколівському районі.

Таких успішних прикладів є дуже багато і тому служба зайнятості, і безпосередньо Сколівська РФ ЛОЦЗ має чим пишатися та має що пригадати за роки своєї діяльності. Адже сотні клієнтів та десятки підприємців і надалі приходять зі словами вдячності та бажанням співпраці з нами.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора