Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Завтра у заповіднику «Нагуєвичі» відкриють мистецький проєкт «ІВАН ФРАНКО … мова нумізматики»

Дата: 15.10.2020 13:13
Кількість переглядів: 611

У п’ятницю, 16 жовтня, в приміщенні Державного історико–культурного заповідника «Нагуєвичі» відбудеться відкриття нумізматичного мистецького проєкту та промоція культурної спадщини України «ІВАН ФРАНКО … мова нумізматики». Організатори проєкту засобами нумізматики світового масштабу висвітлять науковий доробок Івана Франка, його життєвий шлях, пам’ять про нього. Захід сприятиме підвищенню зацікавлення до творчості Франка, популяризації його постаті та збереження культурної спадщини України.

Нумізматичний мистецький проєкт «ІВАН ФРАНКО … мова нумізматики» автором якого є бібліофіл та колекціонер франкіани Радимир Хайруллін/Radymyr Khayrullin/ підкреслює всебічність зацікавлень Франка, енциклопедизм його знань та риси його характеру у ставленні до інших відомих особистостей, допомагає глибше зрозуміти відповідну епоху та культуру цього та й того часу. Куратором проєкту виступає Людмила Баб`як та Роман Білявський.    

Організатором нумізматичного мистецького проєкту виступає ГО «Центр ініціатив сприяння соціальному та культурному розвитку в Україні» спільно з Державним історико–культурним заповідником «Нагуєвичі» за підтримки департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської обласної державної адміністрації.

Керуючий партнер ГО «Центр ініціатив сприяння соціальному та культурному розвитку в Україні» Роман Білявський.

Стартує захід о 14:00 год.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора