Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Максим Козицький відзначив представників сфери гостинності

Дата: 25.09.2020 18:27
Кількість переглядів: 401

Сьогодні, 25 вересня, відбулось урочисте засідання Клубу готельєрів і рестораторів Трускавця. Захід присвячений відзначенню Всесвітнього Дня туризму. Серед учасників - власники і директори закладів і осередків сфери гостинності.

Привітав присутніх голова Львівської ОДА Максим Козицький.

«2020 рік – це  рік світової кризи та випробування для усіх секторів економіки. У тому числі і туризму. Я дякую, Вам, колеги, за Вашу небайдужу позицію у першу хвилю пандемії, коли ви повертали українських туристів з усього світу додому, за те, що вистояли у нелегкі часи та зберегли колективи. Також дякую за підтримку медиків. В час пандемії, попри всі труднощі, маємо багато нових можливостей. І особливо в туристичній галузі. Це дуже добре, що ми разом з вами вже з червня розпочали активну промоційну кампанію з відновлення внутрішніх туристичних потоків. Львівщина є багатим регіоном як на природні, так і на історико-культурні ресурси. Наша область має унікальні пропозиції для оздоровлення, лікування і зміцнення імунітету. Маємо з цього користати, адже сьогодні у фокусі здоров’я та здоровий спосіб життя. За світовими прогнозами, туристичні потоки зможуть відновитись до рівня 2019-го орієнтовно у 2023 році. Тож у нас є час, щоби разом належно підготуватися  до цього часу і показати, що Львівщина може стати справжньою Меккою не лише для українського туриста, але й для європейського», - зазначив він.

Також очільник області за вагомий особистий внесок у розвиток туристичної привабливості Львівщини відзначив представників галузі.

Окрім цього, в межах заходу відбулось підписання Меморандуму про партнерство між Львівською ОДА та Міжнародним Центром «Європейська інтеграція України». Документ спрямований на розвиток туристичної галузі Львівщини.

Також Максим Козицький оглянув виставку робіт Заслуженої художниці України Наталії Поліщук «Поетика кольору», яку запрезентували в художньому музеї Михайла Біласа. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора