Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Львівщині розпочався традиційний табір «Злет на горі Маківка»

Дата: 18.09.2020 21:06
Кількість переглядів: 584

Фото без описуСьогодні, 18 вересня, поблизу села Тухля Сколівського району розпочався триденний табір «Злет на горі Маківка»  для молоді Львівщини. Львівська обласна молодіжна організація «Спадщина» щороку урочисто вшановує пам’ять героїв, що відчайдушно боронили гору Маківка в 1915 році. Традиційно це відбувається у травні, але через карантинні обмеження подію перенесли на вересень. У програмі передбачено мандрівку на гору Маківка для вшанування пам’яті Січових Стрільців, велику теренову гру, різнотематичні заняття, співи під гітару та інтерактивні ігри.

«Вже традиційно програма табору складена так, щоб усі учасники змогли в інтерактивній формі ознайомитись із історією українського стрілецтва, а також щоб молодь Львівщини урочисто вшанувала полеглих воїнів. Табір передбачає як фізичну підготовку, так і історичні квести та тренінги із саморозвитку» - зазначають організатори.

Проєкт реалізовується Львівською обласною молодіжною організацією «Спадщина» за підтримки департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської обласної державної адміністрації у межах підтримки конкурсу молодіжних проєктів, для реалізації яких у 2020 році надається фінансова підтримка з обласної програми «Молодь Львівщини» на 2016 – 2020 роки.

Контактна особа – Діана Паук, тел. 0637169399

Деталі події за посиланням


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора