Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Максим Козицький привітав рятувальників області із професійним святом

Дата: 16.09.2020 13:12
Кількість переглядів: 405

Фото без описуУ середу, 16 вересня, у головному управлінні ДСНС України у Львівській області відбулись урочистості з нагоди святкування в Україні Дня рятівника. З нагоди професійного свята рятувальників області привітав голова Львівської ОДА Максим Козицький. «Дякую за вашу мужність, професіоналізм і самовідданість. За те, що там, де потрібна допомога,  ви завжди є першими.

Дякую за врятовані життя. За збережені матеріальні і культурні цінності. За вціліле майно родин, які потрапили в біду.  

Дякую вашим батькам, дружинам, дітям, які кожного разу проводжають вас на роботу з тривогою. Бажаю, щоб ви - їхні сини, чоловіки і тати  - завжди поверталися додому здоровими і неушкодженими.

Хай оберігає вас і ваші сім’ї Господь.

Бажаю вам міцного здоров’я, добра, миру, наснаги та витримки у службі на благо України!» - звернувся до рятувальників очільник області.

Крім того, за сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм та з нагоди відзначення професійного свята Максим Козицький нагородив рятувальників подяками та грамотами.

Довідково.

День рятівника в Україні відзначають 17 вересня. Свято відзначається щороку цього дня згідно з Указом Президента від 12 вересня 2008 року. День рятівника є професійним святом не тільки працівників усіх аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони, інших спеціальних формувань, але його відмічають також громадяни, які внесли свій вагомий внесок у справу ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, захисту життя і здоров’я людей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора