Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Шановні водії та пішоходи пам’ятаймо: Береженного Бог береже!

Дата: 10.08.2017 16:56
Кількість переглядів: 678

Фото без описуСколівська райдержадміністрація звертається  до громадськості району щодо  кричущої   проблеми   порушення Правил дорожнього руху  та  відповідно величезної  кількості травматизму  та смертності внаслідок дорожньо-транспортних пригод. Просимо священнослужителів, голів місцевих рад,  депутатів, педагогів, медиків, громадських активістів, всіх жителів району  не стояти осторонь цієї катастрофічної  проблеми сьогодення та при кожній нагоді наголошувати водіям та пішоходам   про необхідність дотримання Правил  безпеки дорожнього руху.  Можливо, саме Ваше авторитетне слово допоможе зберегти людське життя. 

Статистика свідчить, що з початку року на дорогах Львівщини травмувалося 1746 людей, кожна п’ята ДТП, яка сталася, – зі смертельними наслідками для її учасників. Сумна статистика свідчить, що за 6 місяців 2017 року в Україні сталося понад 76,6 тис. ДТП, у яких загинуло 1377 осіб. У середньому протягом доби стається 423 аварії. За кількістю ДТП «лідирують» Миколаївська, Львівська та Тернопільська області. Серед причин аварійності - перевищення швидкості (2155 аварій), неуважність водіїв під час обгонів (1379), порушення правил переїзду перехресть (770), недотримання дистанції (586), керування у нетверезому стані (528). 

Тільки на   Сколівщині, 7 серпня,   сталось  декілька жахливих ДТП.  Зокрема, у с.Нагірне зіткнулись рейсовий автобус марки "Neoplan 516" сполученням "Львів-Будапешт-Відень" та мікроавтобус марки "Citroen Jumpy". У ДТП загинув 56-річний водій мікроавтобуса, житель Івано-Франківська. У рейсовому автобусі перебували 43 пасажири, усі вони українці. Автобус курсував у напрямку Львова. В наслідок ДТП 11 пасажирів автобуса доставлено до Сколівської ЦРЛ, з них дві людини в реанімаційне відділення та дві людини в хірургічне відділення, решту відмовилися від госпіталізації.  В цей же день  між селами Козьова та Орявчик внаслідок аварії постраждало 6 осіб, жителів Києва. Аварія сталась близько 13:00 на трасі "Київ-Чоп". У ДТП зіткнулись автомобілі марок "Audi A6" та "ВАЗ 2109". За кермом обох авто перебували жителі Києва. Відтак, 6 людей, які перебували у автівках, отримали травми різного ступеня важкості". Правоохоронці встановлюють обставини ДТП, вирішують питання про відкриття кримінального провадження.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора