Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відзначення Дня підприємця у Сколівській районній філії Львівського ОЦЗ

Дата: 31.08.2018 16:55
Кількість переглядів: 621

Фото без описуСьогодні, 31 серпня,  голова райдержадміністрації Богдан Янко, заступник  Фото без описуголови районної  ради Юрій Допілко та начальник  управління  соціального захисту населення райдержадміністрації Оксана Барабаш  взяли участь  в  урочистому відзначенні  Дня підприємця  в  Сколівській  районній філії Львівського ОЦЗ.

Найкращі привітання адресувалися ініціативним та соціально відповідальним людям, що працюють на користь громади району, втілюють продуктивні підприємницькі ініціативи, сприяють економічному зростанню району, тим, хто створює робочі місця та наповнює державний бюджет. Нам приємно, що на наш захід завітали керівники району, а саме голова Сколівської райдержадміністрації Богдан Янко та заступник голови Сколівської районної ради Юрій Допілко. Також долучилися наші соціальні партнери із районного управління соціального захисту Оксана Барабаш та Галина Войтко. Ну а основними дійовими особами на заході, звичайно ж, були представники бізнесу та приватні підприємці району. 
З привітальними словами до усіх присутніх звернувся голова районної державної адміністрації Богдан Янко. Богдан Ярославович відмітив, що в умовах поглиблення децентралізації влади та розширення повноважень органів місцевого самоврядування, становлення ефективних та спроможних об’єднаних територіальних громад роль бізнесу є домінантною – саме підприємці сприяють зниженню рівня безробіття, формують стабільне джерело доходів бюджетів, насичують споживчий ринок вітчизняними товарами та послугами для задоволення потреб населення, забезпечують соціальну стабільність місцевих громад. Також наголосив, що двері його кабінету завжди відкриті для представників бізнесу. 
Крім того, до привітань долучився заступник голови Сколівської районної ради Юрій Допілко привітав присутніх з професійним святом та запропонував звертатись у будь-який час із своїми проблемами, побажаннями чи пропозиціями. 
А так, як на заході були присутні учасники пілотного проекту «Рука допомоги», виплекані спільними зусиллями фахівців Сколівської районної філії ЛОЦЗ та Управління соціального захисту до них із вітальним словом також звернулась Оксана Барабаш. 
Керівниками району та директором Сколівської РФ ЛОЦЗ Іванною Тимоцко було відзначено грамотами та подяками кращих підприємців. У 8 номінаціях було нагороджено приватних підприємців Ольгу Онуляк, Миколу Тимочко, Олесю Феденко, Сергія та Ірину Стечак, Івана Осташа, Катерину Ільків, Оксану Грабовську та Надію Філатову – директора ТзОВ «АгроКорчин».

За інформацією Сколівської РФ Львівського ОЦЗ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора