Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Соціальні служби працювали на території Підгородецької сільської ради

Дата: 27.09.2018 16:52
Кількість переглядів: 545

Фото без описуУ вівторок, 25 вересня,  комісією у складі головного спеціаліста служби у справах дітей Олени Урдей, спеціаліста служби у справах дітей Ірини Дуб, заступника начальника Сколівського  бюро правової допомоги Віри  Андрейків проведено заходи  у Підгородецькій ЗОШ І-ІІІ ст. для учнів 5-6 та 7-8 класів на теми: «Булінг в шкільному середовищі. Шляхи подолання»,  «Викрадення дітей. Правила безпеки.», для учнів 9-11 класів захід на тему:«Торгівля людьми», «Правова культура учня».  Учні  мали можливість переглянути  інформаційні ролики, проаналізувати різні ситуації, попрацювати у групах, висловити свої міркування та бачення і насамкінець закріпили отриманні знання в ігровій формі за допомогою тренінгу .

Крім цього, у навчальному закладі на виконання спільного наказу №22-0/07-01/304/17 від 23 серпня 2018 року «Про організацію проведення у 2018 році Всеукраїнського профілактичного заходу «Урок»» проведено рейд з метою виявлення дітей неохоплених навчанням. Усі учні приступили до навчання, не виявлено дітей схильних до бродяжництва та жебракування.

Також, спільно із секретарем Підгородецької  сільської ради  проведено рейди «Діти вулиці» , «Підліток» з метою захисту прав та законних інтересів дітей, профілактики правопорушень та злочинності у  їх середовищі. виявлення фактів вчинення ними та відносно них правопорушень, порушення правил торгівлі алкогольними та тютюновими виробами, зокрема продаж їх дітям. Порушень не виявлено.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора