Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Роки минають швидко…

Дата: 02.10.2018 16:51
Кількість переглядів: 1003

???°???????????? ???? ?·?°?????????? ???µ???? ?»?????µ?? ?????????»?????? ????????       1 жовтня відзначають Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана.

      Сколівський районний територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) вітає людей похилого віку та ветеранів війни. Прийміть вітання та подяку за ваш неоціненний вклад в наше майбутнє та добробут. Бажаємо Вам міцного здоров’я,  добра, радості, довголіття, миру та злагоди у ваших душах. Нехай в цьому стрімкому світі завжди по-особливому світиться родинний теплий вогник – вічне джерело наснаги і любові.

      З метою підтримки й захисту людей похилого віку, висловлення поваги та вдячності старшому поколінню Сколівським терцентром проведено заходи присвячені відзначенню Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана: день відкритих дверей із залученням громадськості із числа людей похилого віку та ветеранів війни; ознайомлення із роботою установи соціального обслуговування; круглі столи на теми « Милосердя не буває надмірним »,  « Соціальна справедливість », « Родинний вогник – джерело наснаги і любові ».

    До відзначення дня людей похилого віку залучено волонтерську організацію « Добре серце », яка функціонує при Сколівській академічній гімназії. Волонтерами проводяться акції « Очі юнаків палають вогнем, але очі старців випромінюють світло » , « Поглянь у вічі старості » та роздача листівок на тему : « З радістю і любовю на схилі життя ». Залучено 15 волонтерів з числа учнівської молоді, які відвідали 36 осіб похилого віку. Співпрацювали з громадською організацією « Інформаційно-освітній центр « Імпульс »

(керівник п.Багрінець М.) в рамках проекту Всеукраїнської благодійної організації « Турбота про літніх в Україні ».

    Нашою метою є  турбота про громадян похилого віку та  ветеранів війни, забезпечення їх заслуженою увагою, підтримкою, залучення до участі у громадському, культурному та духовному житті, аби вони завжди відчували себе потрібними.

            Колектив Сколівського терцентру

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора