Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ВІДБУВСЯ III ЕТНОФЕСТИВАЛЬ ГОСТИННОСТІ СКОЛІВСЬКОГО РАЙОНУ НА ЯВОРІВЩИНІ

Дата: 24.06.2019 16:50
Кількість переглядів: 600

???????±???????? III ???????????µ?????????°?»?? ?????????????????????? ???????»???????????????? ???°???????? ???° ????????????????????23 червня на Яворівському Полігоні с.Старичі відбувся III Етнофестиваль гостинності Сколівського району на Яворівщині. Фестиваль не лише ознайомив глядачів з українським традиційним народним мистецтвом, але й дав змогу насолодитися багатозвучним розмаїттям пісень, захватними ритмами танцю. Він покликав відроджувати та популяризувати народні звичаї й традиції та активізувати культурно-мистецьке життя краю. Найкращі аматорські колективи Сколівщини демонстрували захисникам свої спеціальні програми. Для присутніх лунали патріотичні пісні, лірика, класика, інструментальна музика, гуморески.

Зал не вщухав від оплесків, вигуків «Молодці…», «Браво…». Кожен художній номер розкривав сторінку із творчого життя Сколівщини, його автентики.

Етнофестиваль засвідчує, що таланти нашого краю невичерпні. Сколівчани повезли з собою квітковий кошик подяки від очільників району та вдячної Яворівщини.

http://javoriv-rda.gov.ua/zahody-rda/vidbuvsya-iii-etnofestyval-hostynnosti-skolivskoho-rajonu-na-yavorivschyni/

"Дякую щиро за ваші емоції, любов, за можливість відчути вашу теплоту. На сьогодні, ми в котре можемо сказати що Україна є, була і буде" - наголошує голова райдержадміністрації Ігор Самардак


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора