Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У 2016 році у сфері освіти реалізували близько 280 мікропроектів

Дата: 26.01.2017 16:48
Кількість переглядів: 240

У 2016 році у галузях дошкільної та загальної середньої освіти переможцями конкурсу мікропроектів стали близько 280 об'єктів. Про це у четвер, 26 січня, повідомила директор департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації Любомира Мандзій під час звіту про виконану роботу.

За її словами, минулоріч у галузі дошкільної освіти переможцями конкурсу мікропроектів стали 102 об'єкти дошкільних навчальних закладів. На реалізацію відповідних проектів з обласного бюджету виділили 8023,67 тис грн. 

"Маємо також 179 об'єктів загальноосвітніх навчальних закладів - переможців мікропроектів за пріоритетом "Освітня галузь", - повідомила Любомира Мандзій. - Загальний обсяг фінансування з обласного бюджету на реалізацію відповідних проектів складає 15,13 мільйонів гривень. З місцевих бюджетів виділили 20 мільйонів гривень, ще 2,9 мільйонів гривень – спонсорські кошти".

Також, як розповіла директор департаменту, реалізація відповідних мікропроектів сприяла створенню додаткових місць у дошкільних навчальних закладах. Так, минулого року у дошкільних навчальних закладах та навчально-виховних комплексах області створили додатково 2353 місць.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора