Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Новояворівську відзначили кращі команди хокейного клубу «Галицькі леви»

Дата: 13.05.2017 16:46
Кількість переглядів: 173

Фото без описуДнями на Льодовій арені міста Новояворівська Яворівського району урочисто нагородили переможців та призерів національних та міжнародних змагань за підсумками хокейного сезону 2016-2017 років – ігрові команди хокейного клубу «Галицькі леви».

Участь у заході взяли заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Оксана Стоколос-Ворончук, начальник управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Юрій Майборода, голова обласної федерації хокею Микола Романюк, представники районної влади, ветерани хокейної гри, уболівальники.

Відтак нагородили гравців «Галицьких левів» різних вікових груп за результатами юнацького чемпіонату України, Карпатської хокейної ліги та крупних міжнародних турнірів, а також тренерів, керівників клубу, представників обласної федерації хокею від Львівської облдержадміністрації, НОК України, національних федерацій хокею та фігурного катання, відділення НОК України у Львівській області, владних структур Яворівщини та міста Новояворівська.

Вихованців хокейного клубу «Галицькі Леви» привітали також юні фігуристи, подарувавши незабутнє льодове мистецьке свято, режисоване тренером з фігурного катання Яворівської ДЮСШ Сусанною Овсепя'н.

Окрім того відбувся товариський матч за участю найстарших та наймолодших «левів» за підтримки тренера Михайла Чіканцева. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора