Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Представниця Львівщини серед переможців чемпіонату України та Київського міжнародного півмарафону-2017

Дата: 11.04.2017 16:45
Кількість переглядів: 176

Фото без описуСпортсменка з Львівщини, Софія Яремчук, стала переможницею чемпіонату України та здобула срібну нагороду Київського міжнародного півмарафону-2017, який днями зібрав понад дев;

У заліку чемпіонату України з півмарафону серед дорослих та молоді змагалися 44 легкоатлети, які представляли Львівську, Вiнницьку, Днiпропетровську, Донецьку, Закарпатську, Миколаївську, Одеську, Рівненську, Сумську, Харківську, Хмельницьку, Чернівецьку області та місто Київ.

Чемпіонкою України серед жінок стала Софія Яремчук (КДЮСШ "Колос"-Львів, тренери Лещишин О.і., Прокопенко В.І) з часом 1:15.05 год. Відтак збірна команда Львівської області посіла 4 місце у командному заліку із сумою 150 очок, поступившись командам з м. Києва, Хмельницької  та Миколаївської областей.

Переможцем сьомого Київського міжнародного півмарафону став Анбеса Ленчо з Ефіопії. Він подолав дистанцію з новим рекордом траси – 1 година 3 хвилини 57 секунд. Попередній рекорд львів’янина Тараса Сала, встановлений минулого року, він перевершив на 44 секунди.

Як соціальний проект, півмарафон зібрав кошти за декількома благодійними напрямками, а також дозволив проявити себе на дистанції  дітям з аутизмом та ветеранам-інвалідам АТО.

Абсолютну перемогу серед жінок на дистанції 21 км 97,5 м здобула Бейене Белайнеш з Ефіопії з часом 1:13.58. Власне, другою після неї й фінішувала львів’янка Софія Яремчук.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора