Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Співвласники багатоквартирних будинків у Старому Самборі відвідали практичний семінар

Дата: 06.06.2017 16:44
Кількість переглядів: 186

Фото без описуПро особливості права власності у багатоквартирному будинку та створення об`єднання співвласників багатоквартирного будинку говорили під час семінару в м. Старий Самбір.

Учасники семінару поділилися практичним досвідом впровадження основ створення об`єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ), а також надання роз’яснень щодо прав, обов’язків і відповідальності співвласників багатоквартирного будинку.

Як повідомляють у департаменті розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства облдержадміністрації, для підтримки створення та функціонування ОСББ в містах та районах області впродовж поточного року проведуть різного плану навчання, консультації та семінари.

Окрім того, департамент запрошує до співпраці активні громадські організації та асоціації, які зацікавленні в ефективності створенні ОСББ, підвищенні рівня управління житловим фондом шляхом формування конкурентного середовища на ринку комунальних послуг.

За детальнішою інформацією варто звертатися за адресою: м. Львів, вул. Винниченка, 6 (3-й поверх) або за тел.: 275-01-51.

Зазначимо, що станом на 1 червня ОСББ функціонує у 2 446 багатоквартирних будинках області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора