Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ОГОЛОШЕННЯ !

Дата: 24.05.2019 16:44
Кількість переглядів: 504

? ?µ?·???»?????°?? ???????????? ?·???±???°?¶?µ???? ?·?° ?·?°?????????? "?±?µ?·?????»?°?????° ?????°???????° ???????????°"   Стрийський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у рамках відзначення Дня дитини ініціює проведення Дня відкритих дверей.

Соціальними партнерами цієї акції, зокрема, будуть: Сколівське відділення Стрийського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області, Сколівський районний суд,  Сколівський МРВ з питань пробації ( м. Сколе) філії Державної установи «Центр пробації» у Львівській області,Сколівський районний  центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді,  Сколівський районний відділ державної реєстрації актів цивільного стану.

Планується, що у рамках цього заходу учні, відібрані за анкетами, матимуть змогу побувати у цих правоохоронних та соціальних інституціях, а також у приміщенні бюро правової допомоги. Вони зможуть поспілкуватися із працівниками цих установ та отримати відповіді на свої запитання.

Важливим є і те, що згодом учасники цього заходу матимуть можливість брати участь у міні-проектах, які організовуватимуть для них працівники Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Для того, щоб взяти участь та бути відібраним необхідно заповнити коротку анкету за посиланням, що зазначено нижче. Це можна зробити, зайшовши на сторінку Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, а згодом за посиланням.

 

https://docs.google.com/forms/d/1mT-SylLULS7qYBh4Yj0E4b51mRtLu3OIyA6qt0MuJRk/edit

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора