Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Співбесіда з роботодавцем

Дата: 18.12.2018 16:44
Кількість переглядів: 464

Фото без опису18 грудня в Сколівській РФ ЛОЦЗ було проведено семінар на тему: «Співбесіда з роботодавцем», на якому були присутні заступник директора Сколівської РФ ЛОЦЗ Ірина Тренич та начальник відділу роботодавців Василь Меленчук. Семінар розпочався з того, що заступник директора провела знайомство з усіма учасниками заходу, обговоривши з ними їхні цілі щодо майбутнього працевлаштування, а також розповівши про права та обов’язки їх при перебуванні на обліку в центрі зайнятості, надалі начальник відділу роботодавців оголосив про наявні вакансії на Сколівщині. 

Завдяки проведенню попередньо розмови з кожним безробітнім можна визначити її мотивацію до працевлаштування і в подальшому запропонувати відповідну вакансію.
Наступним кроком проведення заходу був перехід безпосередньо до теми семінару, тому фахівець відділу активної підтримки Ксенія Паньків розповіла учасникам семінару про види та структуру співбесіди, правила поведінки на співбесіді, а також про методи та прийоми, які можна застосувати для успішного проходження будь-якої співбесіди.
Отже, важливо пам’ятати, що співбесіда з роботодавцем, як і правильно виповнене резюме - це половина успіху на шляху до працевлаштування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора