Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Обережно, крижані бурульки!

Дата: 16.01.2019 16:43
Кількість переглядів: 545

Фото без описуВідділ з питань цивільного захисту, транспорту та доріг райдержадміністрації застерігає, що нестійкі погодні умови – відлига вдень і заморозки вночі, значне нагромадження снігу на покрівлях будинків сприяють активному утворенню бурульок та призводять до сповзання снігу, особливо зі старих будинків з похилим дахом, виступаючих архітектурних частин будівель. Особливу небезпеку бурульки становлять в місцях масового скупчення людей та на вузьких вуличках, де тротуари безпосередньо прилягають до будинків. Утворення бурульок є серйозною проблемою. Падаючи, вони можуть травмувати перехожих.

Загрозливою є ситуація поблизу під’їздів багатоповерхових будинків та  магазинів. Вірогідність травмування в цих місцях є найвищою. Щоб не стати жертвою крижаних бурульок, які можуть впасти на пішохода, необхідно звертати увагу на наявність небезпечних утворень з криги і снігу на дахах будинків. По можливості слід триматися на відстані 3-5 метрів від будинків та інших споруд, обираючи найбільш безпечний маршрут руху вулицями міста. Також потрібно бути обережним, йдучи повз будинки в період танення снігу, необхідно обходити ділянки, де звисають бурульки. Проходячи ці місця, спершу необхідно впевнитись у відсутності загрози падіння льодових наростів та бурульок.

Шановні мешканці міста та району, пам’ятайте, що дотримання цих основних заходів безпеки та порад дозволить вам уникнути трагічних наслідків.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора