Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Виконання ремонтних робіт на об'єктах інфраструктури області у 2017 році – абсолютний рекорд за часи незалежності, - Олег Синютка

Дата: 20.03.2018 16:42
Кількість переглядів: 66

Фото без опису Про це сьогодні, 20 березня, під час звіту про виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Львівської області у 2017 році повідомив голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка.

«Минулого року ремонтні роботи здійснювалися на 1836 об’єктах, що є абсолютним рекордом серед всіх років за період незалежності України», - зазначив Олег Синютка.

У 2017 році в області відремонтували 600 км автодоріг із залученням з різних бюджетів рекордної суми по Україні – понад 3 млрд гривень (за два роки на Львівщині відремонтовано понад тисячу кілометрів доріг).

Ключові дороги міжобласного значення - Львів-Тернопіль, Львів-Самбір-Ужгород, Бориня-Мохнате, Східниця-Верхнє Синьовидне, Львів-Пустомити-Меденичі, Львів-Радехів-Луцьк.

Окрім того, у 2017 році в області освітили 150 пішохідних переходів, встановили 5 світлофорів та облаштували 7 місць для вантажно-габаритного контролю.

Також на Львівщині впровадили заходи з підвищення безпеки на автошляхах. Сума секторальної підтримки ЄС на 2018 рік – майже 120 млн грн.

Пасажиропотік  Львівського аеропорту зріс на 46,9%, кількість рейсів на 35,7%. У 2017 році відкрили 10 нових напрямків, загалом зі Львова курсує 33 авіарейси.

Нагадаємо, що у 2017 році Львівський аеропорт отримав статус «мільйонника».

Зазначимо, що в області завершили і частину пан’європейського транспортного коридору.

Зокрема, завершено роботи зі спорудження Бескидського тунелю. Наразі ведуться монтажні роботи з облаштування колійної мережі. Завершення всього комплексу робіт передбачене на травень 2018 року


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора