Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Стартував конкурс фінансової підтримки мікропроектів для громадських та благодійних організацій

Дата: 11.04.2017 16:40
Кількість переглядів: 152

Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації оголошує конкурс з визначення мікропроектів, розроблених громадськими та благодійними організаціями, для реалізації яких надається фінансова підтримка.

Проекти (програми, заходи), що подаються для участі у конкурсі, мають бути спрямовані на реалізацію соціально-економічного розвитку та культурно-просвітницької діяльності.

Громадська організація може подати на конкурс кілька конкурсних пропозицій.

За рахунок бюджетних коштів фінансуватимуть не більше як 70% вартості програми (проекту, заходу). Обсяг фінансової підтримки становитиме до 50 тис. грн. У разі визнання проекту переможцем Конкурсу, конкурсна комісія визначає обсяги бюджетних коштів для виконання кожного проекту з дотриманням принципу економного витрачання бюджетних коштів та максимальної ефективності їх використання.

Конкурсні пропозиції подаються у друкованій та електронній формі. Усі документи (кожна сторінка), що містяться у конкурсній пропозиції, повинні скріплюватися печаткою Організації.

Конкурсні пропозиції приймаються до 29 квітня щоденно, окрім вихідних та святкових днів, з 10-00 до 17-00 год. за адресою: м. Львів, вул. Митрополита Андрея, 10, к. 503.

Контактна особа – Змисна Ірина, тел.: (032) 255-31-60, e-mail: dszn.plan@gmail.com .

З детальнішою інформацією можна ознайомитися тут.

Бланк пропозиції
Заява


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора