Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Львівській ОДА впроваджують нову систему моніторингу закупівель в «ProZorro»

Дата: 26.01.2018 16:40
Кількість переглядів: 157

Фото без описуЗ початку року департамент економічної політики Львівської ОДА запровадив нову систему моніторингу закупівель у «Prozorro». Наразі департамент перевірив вже понад 300 закупівель. Про це сьогодні, 26 січня, під час наради голови Львівської облдержадміністрації Олега Синютки з головами райдержадміністрацій та міськими головами міст обласного значення розповів директор департаменту економічної політики Львівської ОДА Роман Филипів.

«Вона передбачає не ретроспективний аналіз, а поточний на кожному етапі закупівель. Починаючи від оголошень, далі кваліфікація, укладення угод, аналіз учасників, які стали переможцями. Відтак на кожному етапі буде перевірятись кожна закупівля », - наголосив Роман Филипів.

Зазначимо, що у 2017 року економія бюджетних коштів від застосування електронної системи закупівель «ProZorro» склала 1 млрд 690 млн грн. При цьому, економія  бюджетних коштів в межах допорогових закупівель - понад 142 мільйони.

Нагадаємо, що з 10 січня згідно з доручення голови Львівської ОДА всі розпорядники коштів в області зобов’язані працювати в системі «ProZorro» не лише із закупівлі товарів, але й робіт. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора