Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В області тривають заходи щодо вдосконалення роботи закладів фізичної культури та спорту

Дата: 05.12.2018 16:34
Кількість переглядів: 90

Фото без описуУправління фізичної культури та спорту продовжує роботу щодо вдосконалення роботи закладів фізичної культури та спорту.

Чергове засідання з тренерсько-викладацьким складом відбулось сьогодні у Львівській школі вищої спортивної майстерності.

У нараді брали участь: начальник управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Роман Хім’як, директор Львівської школи вищої спортивної майстерності Петро Климчук, начальник Навчально-спортивної бази літніх видів спорту МОУ Руслан Сеник, начальник відділу спорту та проведення заходів управління фізичної культури та спорту ЛОДА Уляна Штангрет.

Під час засідання порушили питання результатів учнів у змаганнях обласного та всеукраїнського рівня, а також окреслили перспективи подальшого функціонування відділень школи.

В межах зустрічі відзначили чемпіонку Кубку світу з велосипедного спорту Олену Старікову, яка виборола на змаганнях у Берліні «бронзу» у спринті на 200 метрів та «золото» в гіті на 500 метрів. Також нагороджено тренера спортсменки Євгена Болібруха.

Довідково:
Львівська школа вищої спортивної майстерності розвиває 15 видів спорту: бокс, боротьба вільна, важка атлетика, велоспорт, веслування на байдарках і каное, карате, легка атлетика, настільний теніс, санний спорт, стрільба кульова, стрільба з лука, стрільба стендова, сучасне п’ятиборство, триатлон, фехтування. Загалом у школі тренується 170 спортсменів постійного складу та 34 змінного, і працює 47 тренерів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора