Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Досягнення органів ДРАЦС у 2018 році: зручно та без черг

Дата: 28.01.2019 16:33
Кількість переглядів: 702

Фото без опису11 червня 2018 року на базі Львівського міського відділу державної реєстрації актів цивільного стану громадян, Головне територіальне управління юстиції у Львівській області відкрито сучасний офіс Openspace, де прийом громадян відбувається за принципом «єдиного вікна» та «відкритого простору» з європейськими стандартами у сфері обслуговування громадян. Відкриття таких офісів започаткувало перехід роботи відділів ДРАЦС до сервісу європейського рівня. Запуск цього пілотного проекту Міністерства юстиції України щодо відкриття даних офісів унеможливило існування черг завдяки функціонуванню «електронної черги», створило зручні та доступні умови для отримання громадянами послуг при особистому (фізичному) зверненні до відділів ДРАЦС за принципом «єдиного вікна».

Протягом 2018 року прийнято 7000 громадян. Для громадян – це можливість отримати найбільш популярні послуги швидко та комфортно! Це спрощення роботи, так як всі необхідні документи можна оперативно отримати в відкритому офісному просторі. Таке сучасне направлення дозволило органам юстиції йти в ногу з часом! Це формат для тих, хто цінує час, продуктивність та людський потенціал. Отже, ОpenSpace – Це Європейський рівень – Це зручно та функціонально – Це прозоро - Це оперативно – Це сучасно. Ми відкриті для людей, та в нас немає жодних секретів!

Також є і інші результати за 2018 рік:

  • Послугою відділів щодо прийому документів, необхідних для проведення державної реєстрації народження дитини, та видачею ними  свідоцтв про народження  безпосередньо у закладі охорони здоров’я у 2018 році скористались  8090  осіб.
  • послугами  веб-порталу  «Звернення у сфері державної реєстрації актів цивільного стану» скористалось 3058 осіб.
  • скористалися послугою «Шлюб за добу» – 1 412.

У 2018 році відділами державної реєстрації актів цивільного стану  зареєстровано 74 087 актових записів цивільного стану, з них:

  • Народження – 23 393;
  • смерть – 32 726;
  • шлюб – 14 805;
  • розірвання шлюбу – 2 047;
  • зміна імені – 1 116.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора