Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

До Дня соборності України в Держархіві підготували тематичну онлайн виставку

Дата: 20.01.2017 16:32
Кількість переглядів: 270

Фото без описуФахівці Державного архіву у Львівській області  підготували онлайн версію тематичної виставки "До 98 – річниці Акту Злуки Української Народної Республіки і Західно – Української Народної Республіки".

Як повідомила директор Держархіву Ірина Мартенс, під час підготовки виставки було виявлено надзвичайно цікаві документи та матеріали. А саме статті: "Історична подія", "Український парламент", розміщені в часописі "Голос Калуша" 11 січня 1919 р, стаття "Резолуції з ІІІ зїзду від поручників сіл і міст Дрогобича з 29 грудня 1918 р", розміщена в часописі Дрогобицький листок від 1 січня 1919 р, "Урочисте засідання Директорії", розміщена в часописі "Голос Калуша від 25 січня 1919 р, "Зєдиненння українських Республік", "Передвступний договір", розміщені в часописі "Дрогобицький листок", від 7 січня 1919 р та відозви "До Українців!", "Громадяне!", "Жовніри!".

Онлайн варіант вищезазначеної виставки розміщено на офіційному веб – сайті архіву та на офіційних сторінках "Архіви Львівщини", "Державний архів Львівської області" та офіційній сторінці групи "Державний архів Львівської області" у соціальній мережі Facebook.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора