Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На сайті Пенсійного фонду доступна інформація для заповнення е-декларацій

Дата: 06.03.2017 16:29
Кількість переглядів: 182

Фото без описуКожна застрахована особа, зареєструвавшись на веб-порталі Пенсійного фонду, в тому числі з використанням електронно-цифрового підпису, має змогу щомісяця бачити в своєму “особистому кабінеті” дані з реєстру застрахованих осіб (форма ОК-5). Про це повідомили у Головному управлінні Пенсійного фонду України у Львівській області.

Це зокрема перелік страхувальників, які подавали щодо громадянина відомості в систему персоніфікованого обліку, суми заробітку, з якого сплачено страхові внески та відмітки про сплату страхового (єдиного) внеску.

У зв’язку із запитаннями щодо правильності заповнення е-декларацій, використовуючи форму ОК-5, звертаємо увагу:

- у звітах щодо єдиного внеску (дані яких завантажуються до реєстру застрахованих осіб) суми допомоги з тимчасової втрати працездатності (лікарняні), відпускні зазначаються у місяці, за який їх нараховано, а у податковій звітності зазначені суми включаються до місяця, в якому їх нараховано;

- у звітності щодо єдиного внеску, зазначаються лише ті суми, що враховуються при нарахуванні єдиного внеску (у межах максимальної величини).

У разі виникнення запитань, просимо звертатись до Головного управління Пенсійного фонду України у Львівській області за телефоном гарячої лінії  (032)255-38-97 або до територіальних управлінь Фонду.

Детальнішу інформацію можна отримати за посиланням.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора