Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Сколівській ЗОШ І – ІІІ ступенів проведено День Цивільного Захисту

Дата: 24.04.2019 16:27
Кількість переглядів: 587

?????????»?????° ?????? ???°?????? ???°???????»????.Вчора, 23 квітня, у Сколівській ЗОШ І – ІІІ ступенів проведено День Цивільного Захисту. Перед учнівським та педагогічним колективом було поставлено таку мету та завдання:  вироблення в учнів умінь, навичок грамотно й чітко діяти у різних надзвичайних ситуаціях для захисту свого здоров'я та життя;  формування і розвиток в учнів високих морально-психологічних якостей: відваги, витримки, ініціативи та кмітливості, взаємної виручки; постійної готовності виконати завдання цивільного захисту; удосконалювати теоретичні знання та практичні навички учнів та педагогічного колективу під час захисту від наслідків надзвичайних ситуацій;
Протягом дня, згідно плану заходів, було проведено урочисту лінійку;

?????????»?????° ?????? ???°?????? ???°???????»????.вчитель основ здоров’я провела тренінг «У небезпечних місцях» для учнів 8-9 класів;
для учнів початкової школи було організовано вікторину «Знати, щоб передбачати, передбачати, щоб діяти…»; класний керівник 7 класу Набитович Р. Р. спільно з учнями провели урок – реквієм «Чорнобиль… Весни обірване суцвіття»; Зусько С. П., вчитель захисту Вітчизни, провів естафети з учнями школи.
Заступник директора школи з навчально-виховної роботи Хвоя І. М. провела з працівниками школи навчально - практичне заняття у форматі Scrum. Результатом роботи були створені буклети – пам’ятки «Інформація населення» . 
Чим раніше ми вивчимо основні принципи самозахисту та усвідомимо відповідальність за дії в період будь-якого лиха, тим ефективнішими будуть результати, отже, меншими будуть людські жертви.
Життя – це найвища цінність. Бережи його!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора