Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

До уваги фермерів області: подати документи для отримання дотації за утримання корів можна до 1 жовтня

Дата: 03.07.2019 16:26
Кількість переглядів: 437

Міністерство аграрної політики та продовольства України спрямувало перший транш дотації юридичним особам за утримання корів станом на 1 січня. Про це інформують у департаменті агропромислового розвитку Львівської ОДА.

Дотацію за утримання корів виплачують траншами по 900 грн за голову двічі на рік (перший транш - за наявну корову на 1 січня, другий транш - на 1 липня поточного року) і складає в загальному  1800 гривень на корову.

Перший транш дотації нарахували 55 суб’єктам господарювання у Львівський області, які утримують 6041 корів на загальну суму 5436,9 тис гривень.

Для отримання  другого траншу дотації суб’єкти господарювання до 1 жовтня поточного року подають Мінагрополітики наступні документи:

- заявку;

- довідку про відкриття поточного рахунку, видану банком;

- копію звіту про стан тваринництва (форма-24-сг) станом на 1 липня  поточного року з підтвердженням про прийняття органом державної статистичної служби;

- довідку, чинну на дату подання заявки про відсутність заборгованості з податків і зборів, контроль за справлянням яких покладено на органи доходів і зборів – у паперовому вигляді або сформовану в електронному вигляді в електронному кабінеті платника податків на офіційному веб-сайті ДФС.

 Дотацію надають за наявне поголів’я корів, зареєстроване в Державному реєстрі ідентифікації і реєстрації тварин.

 

Довідково:

За відповідний період минулого року дотацію нарахували 55 суб’єктам господарювання, які утримували 5696 корів на суму  4197,25 тис гривень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора