Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Завершується прийом документів для фінансової підтримки громадських і благодійних організацій

Дата: 24.03.2017 16:24
Кількість переглядів: 829

Фото без опису30 березня – останній день подачі документів для отримання фінансової підтримки на здійснення статутної діяльності громадським організаціям інвалідів та ветеранів, політичних в’язнів та репресованих, а також культурно-просвітницьким організаціям, які виконують соціальні функції.

Як зазначають у департаменті соціального захисту населення облдержадміністрації, кошти надаватимуть  громадським організаціям, які мають статус обласних. Фінансування здійснюватиметься у рамках Комплексної програми соціальної підтримки окремих категорій громадян Львівської області на 2014-2017 роки.

Обсяг бюджетних коштів, що виділятимуть громадським організаціям,  визначається з урахуванням актуальності та соціальної спрямованості заходів ГО, ефективності використання бюджетних коштів, розрахунків та обґрунтувань за напрямами їх використання. Також враховуватимуть кількість місцевих осередків та членів громадської організації.

Документи можна подавати за адресою: м. Львів, вул. Митрополита Андрея,10, кабінет 503.

Контактна особа: Змисна Ірина, головний спеціаліст департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації, тел.: (032) 255-31-60, e-mail: dszn.plan@gmail.com.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора