Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Школярі Підгородецької ЗОШ І-ІІІ ст. приєдналися до Всеукраїнської благодійної акції «Допоможи солдату – захисти Батьківщину»

Дата: 25.10.2017 16:23
Кількість переглядів: 752

Фото без описуЛюдяність, милосердя, добро. Такі знайомі нам ці слова. Все частіше ми говоримо про них, а чи кожна душа відкрита для добра? Сьогодні у нашому суспільстві дуже багато зла і жорстокості. Зачерствіли людські серця, заросли байдужістю до чужого горя, чужої біди. Багато фільмів пропагують жорстокість, насильство, злобу, ненависть. Де ж поділись ті риси, які з давніх-давен жили в характері нашого народу: чуйність і справедливість, уміння розділити чужий біль, допомогти знедоленому, нещасному, поділитись шматком хліба, захистити старість і немічність, розрадити самотніх. Але що потрібно зробити для того , щоб ці згадані слова, добрі звички і традиції збереглися.

Звичайно, робити добрі справи. У нашій школі проходять ряд акцій, які спрямовані на милосердя, доброту. Школярі Підгородецької ЗОШ І-ІІІ ст. приєдналися до Всеукраїнської благодійної акції «Допоможи солдату – захисти Батьківщину», яка має на меті підтримати воїнів АТО на лінії фронту. У рамках акції планується збір коштів на придбання товарів першої необхідності, теплих речей для наших воїнів. До цієї акції приєдналися вчителі та учнівські колективи, зібравши 1275 грн., за ці гроші придбали ряд необхідних товарів. Учнівське самоврядування організувало збір пластикових корків (акція «Корок життя» благодійного фонду «Сестри Даліли»). Назбиравши тонну пластикових корків, можна допомогти кожному четвертому хворому придбати ліки, які хворіють на легеневу гіпертензію. На Львівщині проживає до 40 осіб хворих на цю рідкісну хворобу. Тож долучаймося до добрих справ, розтопімо холод наших сердець та байдужість людських душ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора