Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Львівській опері відзначили 25-тиріччя Служби безпеки України

Дата: 23.03.2017 16:18
Кількість переглядів: 157

У четвер, 23 березня, на Львівщині відзначили 25-ту річницю створення Служби безпеки України. Урочистості відбулись у Львівському національному театрі опери та балету ім. С. Крушельницької.

Із річницею та Днем Служби безпеки України спецслужбовців привітав голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка, голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин та голова УСБУ у Львівській області Віктор Андрейчук.

«Служба безпеки – один зі стовпів української незалежності, демократії і нашої майбутньої перемоги. Саме ви безкомпромісно стоїте на захисті національних інтересів України, її суверенітету та територіальної цілісності, спокою і безпеки кожного громадянина.  На 25-му році незалежності ми можемо стверджувати, що українська спецслужба відбулася. Вона здатна протистояти тероризму і захистити український народ», - зазначив у вітальному слові Олег Синютка.

Окрім того, за високий професіоналізм, досягнення вагомих результатів в оперативно-службовій діяльності та з нагоди 25-ої річниці створення Служби безпеки України кращим працівникам Управління СБУ у Львівській області оголосили подяки голови Львівської облдержадміністрації та вручили цінні подарунки.

Нагадаємо, що День Служби безпеки України відзначають щорічно 25 березня у день прийняття Верховною Радою України Закону України «Про Службу безпеки України».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора