Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Ще 4 компанії на Львівщині приєднались до Пакту заради молоді-2020

Дата: 22.03.2017 16:13
Кількість переглядів: 156

У середу, 22 березня, у Палаці Потоцьких підписали Пакт заради молоді-2020 за участі потужних компаній, які працюють на території Львівської області.

 Документ підписали, зокрема ПАТ «Львівобленерго», ПАТ «Концерн-Електрон», Львiвське обласне управлiння АТ "Ощадбанк" та ТзОВ «МаркетУніверсал ЛТД». Пакт дозволить налагодити контакти із компаніями, що його підписали та розробити нові довгострокові програми, зокрема оплачувані стажування для кращих студентів, забезпечення баз практики, введення навчання soft-skills.

Також були на зустрічі заступник голови Львівської облдержадміністрації Оксана Стоколос-Ворончук, директор департаменту освіти і науки Львівської ОДА, а також ректори вищих навчальних закладів. 

«Підтримка молоді – це найкраща інвестиція в успішне майбутнє країни, - зазначила Оксана Стоколос-Ворончук. - Підписанням Пакту ми спільно даємо молодим людям можливості розвиватися і працювати в Україні».

Зазначимо, що з початку року департамент внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації залучає провідні компанії Львівської області до підписання Пакту. Минулого року до ініціативи долучилися 4 компанії-роботодавці, в тому числі і Львівська ОДА.

Довідково.

Український Пакт заради молоді-2020 – це продовження загально європейської ініціативи. Підписуючи документ, топ-менеджери компаній зобов’язалися сприяти створенню мінімум 100 партнерств між бізнесом та освітнім сектором і забезпечити 10 000 місць для стажування та першої роботи молоді до 2020 року.

Серед перших підписантів Пакту – компанії «Нестле», «Байер» в Україні, «МетЛайф», «ДТЕК», «Київстар», Кока-Кола Беверіджиз Україна», «КПМГ» в Україні, «Платинум банк», «Сингента» в Україні, «Укртелеком», «EY» в Україні, група компаній «1+1 медіа».

В планах Пакту на 2017 рік: залучення нових компаній, створення як мінімум 25 партнерств і 2500 місць для стажування та першої роботи, розробка гайду для компаній з працевлаштування молоді, створення національного плану дій — програми спільних дій органів державної влади щодо працевлаштування молоді.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора