Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

25 років співпраці : на Львівщині відзначають річницю дипломатичних відносин між Україною і Японією

Дата: 22.03.2017 16:12
Кількість переглядів: 163

Фото без описуСьогодні, 22 березня, у Львівській обласній філармонії відбудеться святковий концерт за участі японських та українських виконавців. Так, у 2017 році на Львівщині відзначають 25-річчя встановлення дипломатичних відносин між Японією і Україною. 

"Україна та Японія співпрацюють у багатьох сферах, зокрема і в музичній", - зазначила директор департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської ОДА Христина Береговська.

"Відвідувачів концерту дивуватиме спеціальний гість вечора - Уено Такасі. Це японський флейтист, засновник та керівник оркестру "Нова філармонія". Він вже 25 років розвиває музичну співпрацю між Японією та Україною. Саме за його сприяння один з найбільших токійських концертних залів наповнила музика Станковича, а в український музикантів з'явилась нагода відкрити для себе далеку Японію".

За словами Христини Береговської, японський віртуоз виступить у супроводі Академічного камерного оркестру "Віртуози Львова". Диригент - заслужений артист України Василь Пилипчак.

Початок концерту о 19:00.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора