Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Кращі практики промоції Львівщина презентувала на засіданні Ради туристичних міст і регіонів України

Дата: 14.12.2018 16:11
Кількість переглядів: 555

Фото без описуУ Києві відбулось засідання Ради туристичних міст і регіонів України. В межах засідання заходи із розвитку туризму на Львівщині проведені у 2018 році презентувала начальник управління туризму та курортів Львівської ОДА Наталія Табака.

Серед ключових напрямків роботи із промоції Наталія Табака виокремила просування туристичної дестинації Львівщини, підвищення якості регіонального туристичного продукту, розвиток туристично-рекреаційної  інфраструктури, управління людськими ресурсами, проекти розвитку.

«Просування туристичної дестинації ми проводимо шляхом організації туристично-привабливих заходів, промотурів для ЗМІ та бізнесу, участі у міжнародних та всеукраїнських виставках, співпраці з провідними медіа ресурсами та ЗМІ, організації міжнародних зустрічей - B2B, G2B, G2G. Зокрема цьогоріч Львівщину презентували на 14 виставкових заходах, з них 10  - міжнародних, 4 – всеукраїнських. Також ми організували 12 промотурів для представників ЗМІ та бізнесу»,  - розповіла Наталія Табака.

Детальніше переглянути презентацію щодо досвіду Львівщини з промоції регіону  як туристичної дестинації  та розвитку інфраструктури можна переглянути тут.

Окрім Львівщини роботу у напрямку розвитку туризму презентували також представники Київської, Одеської, Волинської, Луцької, Рівненської, Харківської, Чернівецької, Сумської, Полтавської, Криворізької областей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора