Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

До нового складу громадської ради зголосилось понад 200 представників громадськості

Дата: 22.03.2017 16:10
Кількість переглядів: 174

Фото без описуУ Львівській обласній державній адміністрації завершився прийом заявок для участі в установчих зборах з формування нового складу громадської ради. Заявки подало понад 200 представників громадськості.

Як інформують у департаменті внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА, документи представники інститутів громадянського суспільства подавали упродовж двох тижнів. Розглядати їх розпочнуть у четвер, 23 березня, під час засідання ініціативної групи з підготовки та проведення установчих зборів.

Після перевірки документів ініціативна група не пізніше ніж за 15 днів до проведення установчих зборів письмово та в електронній формі поінформує відповідних представників про необхідність усунення недоліків протягом 7 днів.

Склад громадської ради формуватимуть на установчих зборах шляхом рейтингового голосування за осіб, які особисто присутні на установчих зборах та кандидатури, яких висунули інститути громадянського суспільства.

Результати діяльності ініціативної групи з підготовки та проведення установчих зборів можна знайти за посиланням: http://loda.gov.ua/gromadanska_rada.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора