Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Про курорти, замки та веломаршрути Львівщини розкажуть провідні туристичні видання України

Дата: 06.02.2017 16:07
Кількість переглядів: 302

Днями завершився триденний промо-тур Львівщиною для п’ятнадцятьох відомих українських видань, що спеціалізуються на темі туризму. Гостей приємно вразили позитивні зміни у туристичній інфраструктурі курортних комплексів області.

Про це повідомила начальник управління туризму та курортів Львівської облдержадміністрації Наталія Табака.

За її словами, делегація українських журналістів перебувала на Львівщині упродовж трьох днів. Гостей ознайомили з інфраструктурою Моршина, Золочева, Підгірців, Олеська, Жовкви, Крехова та Львова. Також медійники пройшли туристичний маршрут історичними замками "Золота підкова Львівщини".

У рамках відвідин журналістами Львівщини з ними зустрівся перший заступник голови облдержадміністрації Ростислав Замлинський. Сторони обговорили потенційні напрямки співпраці у галузі туризму та курортів на 2017 рік. 

"Багата історико-культурна та природна спадщина, а також можливість активного відпочинку, "притягують" на Львівщину відвідувачів з усієї України і з-за кордону, - розповів посадовець. - Ми ж активно цьому сприяємо: створюємо нові велошляхи, запустили перший в Україні веловагон, розробили календар гірських туристичних мандрівок Карпатами Львівщини".

За словами віце-президента Асоціації журналістів "Туристичний прес-клуб України" Олени Зеленко, зараз відбувається значне покращення туристичних потоків у межах країни. "Якщо раніше люди намагалися поїхати в Європу, то зараз все більше відкривають чудові туристичні перлини України, зокрема Львівщини", - наголосила вона.

Слід зазначити, що журналісти видань "Українська туристична газета", "Новини турбізнесу", "Міжнародний туризм", "Урядовий кур’єр", "Голос України" та ін. уже не вперше відвідують Львівщину в рамках промо-туру. Минулого року делегацію знайомили з туристичними об’єктами Карпат Львівщини. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора