Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Агропромисловий сектор Львівщини має велику перспективу, - Степан Кубів під час відвідин "Агропорту"

Дата: 28.04.2017 16:07
Кількість переглядів: 169

Фото без описуСьогодні, 28 квітня, на Львівщину із робочим візитом прибув Перший віце-прем‘єр-міністр України – Міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів. Він, зокрема відвідав агрофорум “АГРОПОРТ Захід Львів 2017”.

“Агропромисловий сектор Львівщини та України загалом має велику перспективу унаслідок модернізації галузі та залучення інвестицій. І представники 12 країн, присутні тут, на агрофорумі, підтверджують увагу до вашої області та її можливостей - зазначив Степан Кубів. - На сьогодні загалом важливими є розвиток кооперативногро руху, підтримка індивідуальних селянських господарств та розвиток органічної продукції”.

Також Перший віце-прем‘єр-міністр України – Міністр економічного розвитку і торгівлі України зауважив, що модернізація та підтримка фермерських господарств повинна бути для Львівщини одним із основних чинників розвитку.

Голова Львівської ОДА Олег Синютка продякував у особі Степана Кубіва уряду за чітку позицію та стабільність у співпраці зі Львівщиною та зауважив, що одним із найбільшим промоутером області в агропромисловому секторі має стати ягідництво.

Також очільник Львівщини зазначив: “Дуже важливо, аби сьогодні Львівщина стала хорошою платформою для дискусій, зокрема у питаннях впливу клімату на зміну виробництва відповідної продукції та щодо обрання правильної методики та технології виробництва”.

Нагадаємо, 27 квітня, у Львові, на території аеропорту "Львів", стартував один із найбільших у Східній Європі агрофорумів "АГРОПОРТ Захід Львів 2017". Він зорієнтований на розвиток потенціалу дрібних та середніх виробників аграрного сектору, а також промоцію виробничого потенціалу підприємств харчової промисловості Львівської області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора