Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Засідала Колегія райдержадміністрації

Дата: 31.01.2018 16:05
Кількість переглядів: 521

Фото без описуСьогодні, 31 січня,   під   головуванням першого заступника  голови Фото без описурайдержадміністрації  Ярослава Лепісевича,   за участі голови районної ради Миколи  Романишина,  членів Колегії,   голів місцевих рад,  начальників  структурних  підрозділів  райдержадміністрації  та її апарату,  відбулось засідання Колегії  райдержадміністрації.

 Під  час  Колегії  про стан виконавської дисципліни та роботу із зверненнями громадян  в райдержадміністрації за 2017 рік  прозвітувала  начальник   загального  відділу  апарату  райдержадміністрації  Наталія Шустик.   Так, протягом 2017 року до райдержадміністрації надійшло 1911 звернень, в тому числі по «гарячій лінії» області 1296, що на 910 більше, ніж за 2016 рік (386), 401 звернення «урядових гарячих ліній», 214 заяв звернень громадян.  Як і в попередні періоди, найбільш актуальними залишаються питання комунального господарства - 49,74 % від усіх звернень; питання транспорту і зв’язку становили 19,3 %; питання соціальних виплат, надання субсидій  - 11,4% від загальної кількості усіх звернень за 2017 рік.

Заслухано також   питання  про стан  роботи з персоналом в райдержадміністрації за 2017 рік. Загалом в апараті та структурних підрозділах райдержадміністрації, впродовж 2017 року: - призначено – 11 осіб , з них :  за переведенням – 6 осіб, на конкурсній основі – 5 осіб; -  звільнено – 10 осіб, з них: за угодою сторін – 8 осіб; у зв’язку зі смертю – 1 особа; у зв’язку з переведенням – 1 особа.     

Затверджено   план  роботи  Колегії Сколівської райдержадміністрації  на  2018 рік.

Про черговий етап подання декларацій особами уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування  в черговий  раз  наголосив присутнім начальник  юридичного відділу  Степан Фединишин. Зокрема, доведено перелік відкритих державних реєстрів  та звернено увагу на  відповідальне  ставлення до змісту інформації, яку декларант  зазначає у декларації.

Начальник Сколівського відділу  Держгеокадастру  у Львівській області  Василь Урдей акцентував увагу голів місцевих рад на  зміни,  що вносяться до Стратегії удосконалення механізму управління в сфері використання та охорони земель сільськогосподарського призначення державної власності та розпорядження ними, відповідно до постанови  Кабінету Міністрів України  від 17 січня 2018 р. № 18.

Начальник відділу  інфраструктури, ЖКГ та капітального  будівництва Василь Жук звернув  увагу  посадових осіб  місцевого самоврядування  про наявність заборгованостей  за вивезення твердих побутових відходів в жителів  населених пунктів  району, які обслуговує  перевізник  ФОП Колега.

Опісля засідання Колегії,  про роботу відділу  організаційної  та  інформаційної  діяльності, комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації  прозвітувала  начальник  відділу Ганна Романчук. Зокрема, звернено увагу на основні  завдання діяльності відділу,   інформаційну діяльність, напрями комунікацій з громадськістю та співпрацю із  ЗМІ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора