Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Власники тварин отримають перший транш дотації за молодняк ВРХ

Дата: 13.06.2019 16:04
Кількість переглядів: 812

Фото без опису30 травня Міністерство аграрної політики та продовольства України затвердило розподіл коштів, передбачених для виплати фізичним особам дотації за утримання молодняка великої рогатої худоби (ВРХ) в період з 1 грудня 2018 до 1 травня 2019 року. Про це інформують у департаменті агропромислового розвитку Львівської ОДА. Фінансову підтримку за поданими документами на 1 травня поточного року отримають 11,5 тис фізичних осіб, які в своїх господарствах утримують 16 тис голів молодняка ВРХ. Загальна сума дотації складає – 24,1 млн гривень. Нарахування фізичним особам дотації проводять упродовж року у три етапи: на 1травня, 1 вересня та 1 грудня.

Прийом документів на дотацію  продовжується. 

Другий етап розпочався з 1 травня і триватиме до 1 вересня 2019 року.

Для отримання дотації власники тварин подають до органів місцевого самоврядування наступні документи:

- копії паспортів ВРХ, у випадку утримання 10 і більше голів молодняка - витяг з Єдиного державного реєстру тварин, виданий Агентством з ідентифікації  і реєстрації тварин;

- копію паспорта особи – власника тварини;

- копію довідки  або договору про відкриття рахунку в банку;

- копію ідентифікаційного номеру фізичної особи – власника тварини.

Дотацію за молодняк надають за кожні чотири місяці його утримання із наростаючим підсумком з  урахуванням віку молодняка у розмірі: за досягненням віку 4 місяці - 300 гривень за голову, 8 місяців – 700 гривень, 12 місяців -  1 500 гривень. Загальна сума дотації становить 2500 гривень на одну голову.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора